Derby -09

Derby -09
Norra läktaren Råsunda 9/8 -09

måndag 10 juni 2013

Fall framåt

Kennedy är tillbaka, och vi kommer att ta betydligt fler poäng med honom på plan än utan. En annan positiv sak var att vi lyckades göra två mål i numerärt underläge, bland annat en genial frispark av nyss nämnde Kennedy.
Den första kvarten presterade vi det bästa spelet jag har sett i år, och även efter Mondays andra gula kort höll vi spelet uppe riktigt bra och var helt klart värda tre poäng idag. Då gör det jävligt ont när det inte blir så.
Tränare Berhalter har fått mycket skit i diverse diskussions forum på sistone och idag ställde han upp med laget på det sätt som många av oss grönvita "experter" har efterlyst, med Besara som offensiv innermittfältare och bara Ledgerwood som defensiv balansspelare på mitten. Nu blev ju matchbilden lite konstig efter den tidiga utvisningen på James (som borde veta bättre än att spela så vårdslöst när han redan har ett gult kort), men jag tycker absolut att det är ett spel att bygga vidare på. Om det räcker ända till Allsvenskan återstår att se, men jag har inte gett upp hoppet, obotlig optimist som jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar